A Mediátor Iroda azért jött létre, hogy a mediáció módszerével
segítsük az embereket konfliktusaik megoldásában, hogy ezáltal javuljon a felek közötti kommunikáció és kapcsolat.

Kapcsolat felvétel, találkozó, idõpontok egyeztetése


Mediátor Iroda Szeged

Az Ön neve:

Az Ön email címe:

Az Ön telefonszáma:

Üzenet:

A személyes adatok kezeléséről szóló Tájékoztatót átolvastam, annak tartalma alapján a saját személyes adataimnak kezeléséhez hozzájárulok!Iroda címe: 6723 Szeged, József Attila sgrt. 74. földszint 2.
Telefonszám: +36 30 635 65 89
E-mail cím: face.to.face.szeged@gmail.com

Kedves, hozzám forduló Érdeklõdõk!

Köszönöm megtisztelõ bizalmukat, hogy konfliktusuk rendezése érdekében hozzám fordulnak. A kapcsolat felvételével, az idõpontok egyeztetésével, a találkozóval, kapcsolatosan az alábbiakról szeretném tájékoztatni Önöket:

A fenti elérhetõségek állnak rendelkezésükre (telefon, mail, online ûrlap), amelyeken kereshetnek, illetve üzenetet hagyhatnak a részemre. A jelzett elérhetõségeken, amennyiben nem sikerül hívásukat fogadnom, illetve ha üzenetet hagynak, a lehetõségek szerint, rövid idõn belül visszahívom, vagy válaszolok üzenetükre. Személyesen Szegeden, a belváros közelében megtalálható irodában tudom Önöket fogadni, ahol meghitt környezetben, zavartalanul – teljes titoktartás mellett - oldhatjuk az Önök között meglévõ problémákat, illetve térhetnek majd vissza hozzám, eredményeiket megosztani velem.

Ha az elõre egyeztetett idõpont Önnek, Önöknek nem felel meg, tisztelettel kérem, hogy azt idõben mondja le, vagy/és tetesse át másik idõpontra, hogy másoknak is tudjak idõpontot biztosítani segítõ tanácsadásra, illetve mediációra.

Annak érdekében, hogy zavartalanul együtt tudjunk mûködni, kérem, ne lepõdjenek meg, illetve ne tekintsék bizalmatlanságnak, ha az egyeztetett idõpont elõtti napon sms-ben, vagy mail-ben visszajelzést kérek a találkozóra vonatkozóan.

Pusztán az elektronikus kommunikáció a téma személyes volta, és az alkalmazott technika miatt nem profilom, és nem is támogatom. A mail-ban közölt rövid információ Öntõl, Önöktõl azt a célt szolgálja, hogy minél hatékonyabban tudjak Önök felé fordulni.

A nálam jártak már tudják, és elfogadják, hogy a mindenkit megérintõ idõhiány miatt nem tudok hosszú, igen részletes szövegeket elolvasni és megválaszolni, illetve nem tudok egy nap egy emberrel több levelet váltani. Ezért megkérem Önöket, hogy próbálják problémáikat, esetleges kérdéseiket lényegre törõen vázolni nekem.

Szabadság és ünnepek idején többnyire nem vagyok internet közelben, ezért elõfordul, hogy rövid idõn belül nem tudok választ adni.

Köszönöm a türelmüket, és a megértésüket!