Kapcsolatfelvétel

ElérhetőségeinkIroda címe: 6723 Szeged, József Attila sgrt. 74. földszint 2.
Telefonszám: +36 30 635 65 89
E-mail cím:
Skype: face.to.face.szeged

Kapcsolatfelvételi űrlap

   A személyes adatok kezeléséről szóló Tájékoztatókat* átolvastam, annak tartalma alapján a saját személyes adataimnak kezeléséhez hozzájárulok!

*Tájékoztatók:
Párkapcsolati coaching tájékoztató
Mediátori adatkezelési tájékoztató

Kedves, hozzánk forduló Érdeklődők!

Köszönjük megtisztelő bizalmukat, hogy konfliktusuk rendezése érdekében hozzánk fordulnak. A kapcsolat felvételével, az időpontok egyeztetésével, a találkozóval, kapcsolatosan az alábbiakban szeretnénk tájékoztatni Önöket:

A fenti elérhetőségek állnak rendelkezésükre (telefon, mail, online űrlap), amelyeken kereshetnek, illetve üzenetet hagyhatnak a részeünkre. A jelzett elérhetőségeken, amennyiben nem sikerül hívásukat fogadnunk, illetve ha üzenetet hagynak, a lehetőségek szerint, rövid időn belül visszahívjuk, vagy válaszolunk üzenetükre. Személyesen Szegeden (illetve Budapesten), a belváros közelében megtalálható irodánkban tudjuk Önöket fogadni, ahol meghitt környezetben, zavartalanul – teljes titoktartás mellett - oldhatjuk meg az Önök között meglévő problémákat, illetve térhetnek majd vissza hozzánk, eredményeiket megosztani velünk.

Ha az előre egyeztetett időpont Önnek, Önöknek nem felel meg, tisztelettel kérjük, hogy azt időben mondja le, vagy/és tetesse át másik időpontra, hogy másoknak is tudjunk időpontot biztosítani segítő tanácsadásra, illetve mediációra.

Annak érdekében, hogy zavartalanul együtt tudjunk működni, kérjük, ne lepődjenek meg, illetve ne tekintsék bizalmatlanságnak, ha az egyeztetett időpont előtti napon sms-ben, vagy mail-ben visszajelzést kérünk a találkozóra vonatkozóan.

Pusztán az elektronikus kommunikáció a téma személyes volta, és az alkalmazott technika miatt nem profilunk, és nem is támogatjuk. A mail-ban közölt rövid információ Öntől, Önöktől azt a célt szolgálja, hogy minél hatékonyabban tudjunk Önök felé fordulni.

A nálunk jártak már tudják, és elfogadják, hogy a mindenkit megérintő időhiány miatt nem tudunk hosszú, igen részletes szövegeket elolvasni és megválaszolni, illetve nem tudunk egy nap egy emberrel több levelet váltani. Ezért megkérjük Önöket, hogy próbálják problémáikat, esetleges kérdéseiket lényegre törően vázolni nekünk.

Szabadság és ünnepek idején többnyire nem vagyunk internet közelben, ezért előfordul, hogy rövid időn belül nem tudunk választ adni.

Köszönjüka türelmüket, és a megértésüket!

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Mediátor Iroda Szeged szakmai – mediáció – alapú, virtuális közösség. A mediátorok saját vállalkozásaik keretein belül végzik munkájukat, tesznek vállalásokat, fogadnak el felkéréseket saját felelősségük alapján.


<< Vissza a főoldalra